Creatief Gedenken | Over Creatief Gedenken
6327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6327,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over Creatief Gedenken

“Een totaal aanbod in creatieve gedenkmogelijkheden.”

Inspirerend

Van traditioneel tot trendsettend, gebruik makend van de nieuwste materialen, combinaties van materialen, en vormgeving.

Vernieuwend

Trends en ontwikkelingen worden nauwkeurig in de gaten gehouden, waardoor het aanbod vooruitstrevend blijft.

Compleet

In traditionele en dynamische asbestemmingen, grafsierwerk en uitvaartbenodigdheden.

Persoonlijk

Wij zijn van mening dat persoonlijke service trouwe klanten creëert en passen dit daarom toe in onze bedrijfsvoering.

Wie wij zijn

Creatief Gedenken biedt leveranciers die op creatieve en vakkundige wijze gedenkmogelijkheden maken een platform om deze te presenteren bij wederverkopers. De wederverkopers bieden wij de mogelijkheid om  creatieve gedenkmogelijkheden aan te bieden aan nabestaanden op hun eigen persoonlijke betrokken manier.

Wij zijn de schakel tussen mensen die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan Gedenken. Als aanspreekpunt kunnen wij alle partijen ontzorgen in het vinden van de gedenkmogelijkheid die bij iedere persoon past. Gedenken is aandacht. Wij blijven met veel aandacht de mogelijkheden volgen en kunnen op die manier beloven dat voor iedere persoonlijke wens een geschikte creatie te realiseren is.

Creatief Gedenken – Inspireren in herinneren.